torstai 30. joulukuuta 2010

Karmean hauskat pikkujoulut! 5.12.2010

Vieraiden hienoja pukuja
Porin Teatterinuoret on järjestänyt pikkujoulut aina joka vuosi, ja niin järjestettiin tälläkin kertaa. Tänä vuonna teema oli kauhu. Annankatu 6:een oli saapunut jos jonkinmoisia pelottavia hahmoja, ja iloiseksi yllätykseksi todella moni oli pukeutunut.

Aluksi vieraat ohjattiin kuulemaan kauhutarinaa Anniksen pukuvarastosta ja sen jälkeen vieraiden piti mennä kauhuradan läpi, joka kulki pukuvaraston kautta kellariin. Radan varrella oli mm. kankaan alla oleva ruumis, joka tarttui ohikulkevan jalkaan ja nurkan takaa hyppääviä pelottelijoita.

Kun kauhuradan pääsi läpi, vastassa odotti herkkupöytä, johon vieraat olivat saaneet tuoda naposteltavaa. Syömisen jälkeen pelattiin Dracula-peliä, jossa täytyi purra toisia pelaajia. Tosin pelaajia ei purtu oikeasti, vaan siinä piti ottaa toisen pelaajan niskasta kiinni.

Pelin alkamisen jälkeen pelaajat levittäytyivät eri paikkoihin vilkuillen vainoharhaisesti ympärilleen. Dracula-peli oli todella suosittu, ja monet kertoivatkin pitäneensä siitä.

Pelin jälkeen järjestettiin pukukilpailu, johon sai osallistua kuka tahansa pukeutunut. Mukana oli todella hienoja pukuja, mutta voiton kuitenkin nappasi zombien metsästäjä, jolla oli repussaan mukanaan kaikenlaisia selviytymistarvikkeita. 

Kilpailun voittajalla Viljami Hammarbergilla oli reppu täynnä selviytymistarvikkeita, kuten esimerkiksi hänen kädessään oleva Zombie Survival Guide.


Kilpailun jälkeen oli lahjojen jako. Kaikki, jotka olivat tuoneet mukanaan lahjan, saivat tilalle jonkun toisen lahjan. Juhlien teeman mukaisesti lahja sai olla kauhuaiheinen, mutta sen piti olla itse tehty. Lahjojen jako suoritettiin arpomalla, (pelottavan?) Afrikan Tähti-laudan avulla.

Lahjojen jaon jälkeen ohjelma oli virallisesti ohi, mutta Annikselle sai jäädä vielä vähäksi aikaa jutustelemaan.

Kirjoittanut: Marika Sandberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti