maanantai 1. elokuuta 2011

Nyt sitä improa, kiitos!

  Ja näin kesän loppumetreille tehtäköön pieni katsaus Teatterinuorten tulevaan kauteen 2011-2012:


Päivänkakkaraleiri 2.-4.9. toimii hyvänä ponnahduslautana uuteen kauteen. SADUT & TARUT -leirillä Tammen tilalla huokeaan 30€ hintaan saat täyshoidon (yöpyminen, ruokailu), sadunhohtoisen ohjelman (yösotaa, mysteeristä draamaseikkailua, piparitalon rakennuskilpailu) sekä mörköjä sängyn alla... Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät tästä blogista, PTN:n nettisivuilta ja facebookista.




Ilmoittautumispäivä vanhoille jäsenille on Anniksella ti 13.9. klo 18. Tule paikalle varmistamaan paikkasi ryhmässäsi. Jollet pääse, otathan yhteyttä ohjaajaasi, kiitos.


KAIKILLE AVOIN IMPRORYHMÄ alkaa kokoontua joka toinen sunnuntai 18.9. klo 17-19 lähtien. Enemmän ja vähemmän kokeneille improajille ikään katsomatta. Ryhmässä treenataan erilaisia improtekniikoita ja pidetään hauskaa! Halutessaan ryhmäläiset pääsevät improkeikoille vuoden mittaan. Ohjaajina vuorotellen toimivat Reetta Vehkalahti, Virpi Piippo ja Antti Karumäki.

Muutamia ohjaajamuutoksia luvassa. Mikon ja Mariamin ryhmän ottaa uusi ohjaaja. Alustavasti 18-vuotias Katriina Penttilä, pitkän linjan teatteriharrastaja Reetan ryhmästä ja Leikkiteatteriohjaaja on osoittanut kiinnostuksensa ohjaajan paikasta. Lisäksi Henri Välikangas ottaa ohjaajaparikseen Arvo Saarisen, niin ikään vanhan PTN:läisen, joka on vaikuttanut niin Reetan, Piipon kuin Anne Ketolankin ryhmässä sekä johtokunnassa.


Ohjaustyöpajasta on myös ollut puhetta Reetan kanssa, mutta tämäkään asia ei ole vielä tähtiin kirjoitettu. Ohjaustyöpajassa tutustuttaisiin ohjaamisen saloihin. Jokainen ryhmäläinen osallistuisi näytelmän ohjaukseen sekä esiintyisi muiden ohjaamissa kohtauksissa. Asiasta todennäköisesti saa lisätietoa ilmoittautumispäivässä.


Se siitä puskaradion soittamisesta tältä erää. Hyvää loppukesää kaikille ja nähdään viimeistään syyskuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti